Elektriciteitsmedewerker raakt ernstig gewond nadat hij met zijn pick-up tegen een elektriciteitspaal van zijn baas crasht

CHONBURI:- Een stafmedewerker van de elektrische dienst heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij eerder deze week tijdens de avondklok met zijn pick-up tegen een elektriciteitspaal in het hoofddistrict van Chonburi was gebotst.

De politie van Samet werd om 23.30 uur op de hoogte gebracht van het ongeval, de hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontdekten dat de verruineerde pick-up tegen een elektriciteitspaal was gebotst.

De 41-jarige chauffeur, khun Worawit Taemeeyapan, lag bewusteloos vast in het voertuig. De hulpdienst gebruikten een hydraulische apparatuur om hem te bevrijden en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

In dit stadium denkt de politie dat de bestuurder mogelijk in slaap is gevallen achter het stuur.  De politie bekijkt echter camerabeelden in de buurt om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Trai Kunnatam-reddingsteam
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Trai Kunnatam-reddingsteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!