Ondergelopen viaduct kost motorrijdster in Korat het leven

NAKHON RATCHASIMA:- Een Thaise vrouw op één motor is om het leven gekomen, toen zij door een sterke stroming uit handen van haar redders een ondergelopen spoortunnel in het Non Sung-district werd ingezogen.

De ongelukkige vrouw kwam vast te zitten door overstromingswater bij de spoorwegonderdoorgang in Ban Don Plong van tambon Lum Khao.  Ze werd later geïdentificeerd als Sumitra Siriwirote, een 30-jarige inwoner van het Non Sung-district.

Khun Ploen Praipromthong, 49, zei dat de vrouw op een motorfiets door het water reed achter een pick-up truck die werd bestuurd door haar vriend.

De sterk ontstane stroming zoog haar de onderdoorgang in, waar het water ongeveer drie meter diep was.  Haar vriend sprong uit de pick-up in het water om haar te redden,  maar de sterke stroming rukte de vrouw echter uit zijn greep en ze verdween onder water. De vrijwillige reddingsdienst vond haar stoffelijk overschot ruim vier uur later.

De provincie Nakhon Ratchasima is één van de 14 provincies met ernstige overstromingen, meldde het departement ter voorkoming van rampen, gistermiddag 

De andere provincies waren Chaiyaphum, Buriram, Si Sa Ket, Nakhon Pathom, Sa Kaeo, Lop Buri, Prachin Buri, Maha Sarakham, Suphan Buri, Sing Buri, Ang Thong, Ayutthaya en Pathum Thani.

Sinds 23 september zijn 18 mensen verdronken in de overstroomde provincies.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Prasit Tangprasert
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!