Eilandbewoners van Koh Larn voor de kust van Pattaya krijgen boostervaccinatie

PATTAYA:- In de aanloop naar ode toeristische opening van Thailand heeft bijna de helft van de inwoners van Koh Larn deze hun derde Covid-19-vaccinatie gekregen.  

Het doel van het eilandbestuur is om Koh Larn, momenteel Pattaya’s belangrijkste attractie voor binnenlandse toeristen, te ontwikkelen tot een zogenaamd “Blue Village for Tourists”, dat geheel vrij is van Covid-19.  

Volgens de Thai Tourism Authority (TAT) staat “Blue” voor “Business, Leisure and Ultimate Experience” en maakt het deel uit van een marketingcampagne die tot doel heeft het vertrouwen van binnenlandse en buitenlandse bezoekers in de veiligheid van Thaise toeristische bestemmingen tijdens de pandemie te vergroten toename.  

De burgemeester van Pattaya, Khun Sonthaya Khunplume, vertelde de pers dat boostervaccinatie met het vaccin van AstraZeneca de topprioriteit was voor de eilandbewoners, die tussen maart en mei van dit jaar al twee keer waren gevaccineerd met het Covid-19-vaccin van Sinovac.  

De burgemeester voegde eraan toe dat de gezondheidsafdeling van Chonburi doorgaat met het verstrekken van Covid19 vaccins aan Pattaya, zodat zoveel mogelijk inwoners volledig kunnen worden gevaccineerd tegen de tijd dat de stad volgens de planning op 1 november van dit jaar opengaat voor buitenlandse toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!