Eigenaar van een massagesalon in Bangkok na 5 jaar voor de politie op de vlucht geslagen te zijn, eindelijk gepakt

BANGKOK:- De politie van de afdeling Anti-mensenhandel in Bangkok arresteerde gisteren uiteindelijk de eigenaar van massagesalon Nataree in Bangkok, vijf jaar nadat hij op de vlucht geslagen was.

De politie arresteerde de 63-jarige Khun Prasert Sukkhee alias “Kolak” in het Noi district in Bangkok.  De verdachte wordt momenteel verhoord.

In 2016 deed de politie van Huai Khwang een inval in en doorzocht massagesalon “Nataree” nadat een vader van een geronseld minderjarig kind, zich bij de NGO inzake mensenhandel had gemeld.

De politie trof meisjes onder de 18 jaar aan voor prostitutie.  Khun Prasert werd aangeklaagd voor het witwassen van geld, het laten van prostitueren van minderjarigen, het illegaal in dienst hebben van jonge werknemers onder de 15, het huisvesten van illegaal werkende migranten en het illegaal exploiteren van een massagesalon.

De politie zou gisteren een persconferentie gehouden hebben, mocht u daar interesse in hebben, laat mij dan even in een pm. weten, dan snort uw nieuwsbeer dit even voor u op.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!