Eigenaar van een goudwinkel in Pattaya deelt op de Beach Road eten uit om de mensen in nood te helpen

PATTAYA:- De directie en enkele medewerkers van de Damini Yaowarat Gold Shop schonk het afgelopen weekend 200 dozen met voedsel en kleding aan voorbijgangers en werklozen op het strand van Pattaya.

De mensen van de Damini Yaowarat Gold Shop hadden onder leiding van Mr.  Daminder Singh Anand, een Indiase ondernemer , en zijn Thaise vrouw, Khun Kanokwan Khamkaew, een liefdadigheidsstand opgezet om 200 voedsel containers met maaltijden, water, en kleding uit te delen.

Khun Kanokwan zei tegen de verslaggevers dat het doel van het goede doel van vandaag was om haar 33e verjaardag te vieren en ook om die ongelukkige mensen te helpen die mogelijk hun baan zijn kwijtgeraakt door Covid-19. Haar man en zij waren van plan deze donatie ronden vier weken lang minstens één keer per week op Pattaya Beach te volbrengen.

Het behoeft géén nader betoog dat herstel van Covid19 gerelateerde beperkingen in een groot deel van Thailand, inclusief Pattaya bijzonder traag is.

Dit is te wijten aan meerdere redenen, waaronder het feit dat Thailand de grenzen nog steeds niet echt heeft geopend zonder verschillende tests en papierwerk te doorlopen, evenals het feit dat sommige bedrijfssectoren, namelijk entertainment en nachtleven, nog steeds beperkt of technisch nog steeds verboden zijn. Volgens de Thaise regering worden deze beperkingen naar verwachting in juni/juli opgeheven, afwachten maar!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!