Eenzame blinde jongen in door Covid getroffen familie sleept netizens naar hartenlust

~DIT IS UIT HET LEVEN GEGREPEN~
(Aan de werkelijkheid ontleend)

NAKHON PATHOM:- Gisteren ging het schreiende verhaal van Michael, een blinde jongen wiens familie zwaar wordt door Covid19 virus, viraal onder internetgebruikers het ganse land door.

Khun Wit Nongyai, een Facebook-gebruiker, zei dat de moeder van Michael donderdag was overleden als gevolg van Covid19 virus, terwijl de vader van de jongen in het ziekenhuis werd behandeld omdat hij afgelopen vrijdag positief op Covid19 virus getest was.

Hij legde uit dat buren maaltijden aan Michael doneren, de jongen woont in een appartement op de vierde verdieping woont. De maaltijden worden met een touw omhoog gehesen aangezien hij geen directe familie heeft.  De voedselpakketten zijn vastgebonden aan een lang touw, dat de jongen omhoog moet trekken

“Ik zou de overheid of particuliere instanties willen vragen om een ​​Covid19-test bij Michael uit te voeren, aangezien hij een risico loopt op infectie”, zei hij.

Hij vertelde dat de crematie van Michaels moeder in Wat Pai Lom in de provincie Nakhon Pathom was gehouden, waarbij géén familie aanwezig was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!