De Thaise bokslegende Somrak test Covid positief ondanks toediening van twee vaccinprikken

~UIT HET VELD GESLAGEN~
(Helemaal van streek zijn, ontdaan zijn)

BANGKOK:- De Thaise bokslegende Somrak Kamsing heeft afgelopen zaterdag laten weten, positief op Covid19 virus getest te zijn.

In een TikTok-videoclip zei hij verrast te zijn door de positieve test omdat hij al twee Covid-19-vaccinprikken had gekregen. Hij voegde eraan toe dat hij zelden naar buiten was gegaan en niet in de buurt van zijn familie verbleef.

“Onlangs ging ik naar het politiebureau van Pakkred in de provincie Nonthaburi in een loterijfraudezaak en nam foto’s met dorpelingen in de omgeving”, zei hij.

Hij verontschuldigde zich tegenover mensen voor het veroorzaken van problemen en vroeg hen zo snel mogelijk Covid-19-tests te doen. De bokslegende schreef dat hij wachtte op een ambulance om hem naar het ziekenhuis te brengen om een  medische behandeling te ondergaan.

Khun Somrak won de gouden medaille in de categorie vedergewicht op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Screenshot
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: TikTok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!