De staatsbussen van Thailand voldoen aan de SHA-norm

~MEN MOET RIJDEN EN OMZIEN~
(Verder doen maar ook opletten)

BANGKOK: Het Thaise staats-busbedrijf Transport Co., Ltd.  heeft het SHA-zegel gekregen van de “Amazing Thailand Safety and Health Administration” (SHA).  

Het staatshygiënezegel wordt toegekend aan bedrijven in de toeristische sector die voldoen aan alle Covid-19 gezondheids- en veiligheidsvoorschriften van de SHA en het Thaise ministerie van Volksgezondheid.  

Deze omvatten luchtvaartmaatschappijen, hotels, restaurants, toeristische attracties en vele andere industrieën.  SHA-certificering is in 2020 geïntroduceerd als reactie op de coronaviruspandemie.  

Het is ontworpen om de veiligheid van buitenlandse bezoekers aan Thailand in Covid-19-tijden te waarborgen en om het vertrouwen van toeristen in het koninkrijk als een veilige vakantiebestemming te vergroten. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!