Een zware nachtelijke storm sloeg op de kustplaats Pattaya neer

PATTAYA:- Eergisteren trof één zware storm de kustplaats Pattaya, waarbij midden in de nacht het elektriciteit uitviel en voor verder ongemak zorgde.

Twee motorrijders proberen uitzinnig hun fiets uit de ondergelopen weg te trekken nadat een uur lang onweer de wegen en huizen in Midden- en Oost-Pattaya onder water heeft gezet.

De regen duurde maar een uur, maar het was genoeg om wegen en huizen in Midden- en Oost-Pattaya onder water te zetten.  Voertuigen kwamen tot stilstand in hoog water en raakten beschadigd.

Het ochtendverkeer bleef vastlopen op Chaiyapornwitee Road, vlakbij de Naklua Long Bridge, de Nongprue-tempel en de Nongprue-markt.  Afvoer spoelde afval, aarde en zand naar lagere hoogten waar het zich op de wegen ophoopte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!