Achtergelaten bebloede lijkkist op een weg in Pattaya Oost doet de bevolking huiveren

PATTAYA:- Verschillende Thaise mensen belden de Sawang Boriboon Thammasathan Stichting op om hun angst te uiten over een oude lijkkist die in Soi 7 van de Thepprasit road was gedumpt.

De medewerkers van de stichting inspecteren de kist met een met bloed bevlekte witte bekleding, maar er lag niemand in, een zoektocht in de slecht verlichting omgeving leverde óók niets op.

Menigeen weet dat er weinig voor nodig is om spookvrezende Thaise bevolking op de kast te jagen, die zich één rotje schrikken van de lijkkist die zomaar langs de kant van de weg stond.

De reddingswerkers hebben de lijkkist meegenomen en hebben tevergeefs gepoogd de oorsprong ervan te achterhalen.

Één lokale 17-jarige bewoonster, Khun Supawadee Nontawongsa, zei dat er kinderen in het gebied fietsten en de kist zagen, maar te bang waren om dichterbij te komen, laat staan er in te kijken.

Zij en haar moeder moesten ’s avonds eten gaan kopen, dus besloten ze even langs te gaan om een ​​kijkje te nemen.  Het deksel met de markering 635 was verwijderd.

Khun Supawadee vertelde dat ze óók doodsbang was en vroeg tegen haar buurman dat ze de autoriteiten moest bellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!