Een vredeseenheid helpt de kwetsbare mensen in Pattaya

PATTAYA:- De Vredeshandhavingseenheid heeft, in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en het Beschermingscentrum voor de Berooiden in de provincie Chonburi, een humanitaire actie uitgevoerd om kwetsbare mensen in de omgeving van Pattaya te helpen, waaronder Pattaya Beach en Jomtien Beach.

De actie, die gisteren plaatsvond, had tot doel een positief toeristisch imago in de regio te versterken en de levensomstandigheden van de mensen in nood te verbeteren. 

De eenheid inspecteerde samen met de maatschappelijk werkers en vrijwilligers van de deelnemende instanties het gebied en identificeerde negen personen die hulp nodig hadden. Vervolgens faciliteerden ze hun overplaatsing naar het Beschermingscentrum voor de behoeftigen in de provincie Chonburi, waar ze de juiste zorg en ondersteuning zullen krijgen, evenals verdere verwijzingen voor doorlopende hulp.

De Vredeshandhavingseenheid drong er ook bij het publiek op aan om soortgelijke incidenten of gevallen van kwetsbare mensen in de omgeving van Pattaya te melden aan de Pattaya City Hotline 1337, zodat zij tijdige en effectieve hulp kunnen bieden. 

Ze zeiden dat ze zullen blijven samenwerken met de relevante instanties en organisaties om de mensen in nood te helpen en om van Pattaya een veilige en aantrekkelijke bestemming voor iedereen te maken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!