Een vers geperst roddeltje uit de showbizz: positiviteitsgoeroe Emile Ratelband vertrekt met zijn jongste kinderen naar Thailand

KANNE:-Emile Ratelband was lange tijd ‘eine vaan us’, maar gaat nu het Belgische grensdorpje Kanne, net over de grens bij Maastricht, verruilen voor Thailand, zo vertelt de positiviteitsgoeroe tegen Paul Montfroy, de radio host van het radioprogramma “Oh, oh, oh, Dit is de Paul & Fenno Show bij Olleke Bolleke Radio in Thailand.

De kogel is door de kerk, de 72-jarige Emile Ratelband (72) emigreert definitief naar Thailand. ‘Ik zou vorig voorjaar al gaan, maar corona stak daar een stokje voor,’ vertelt Emile tegen Paul.

Nu gaat het alsnog gebeuren!
Emile’s timing is geen toeval. ‘Het belangrijkste in mijn leven zijn mijn kinderen. Met mijn oudsten gaat het goed, zij gaan nu hun eigen weg. Dit is dus een mooi moment. Voor alle kinderen ligt overigens altijd een open ticket klaar, ze kunnen komen wanneer ze willen. 

Er wordt een huis aan het strand gebouwd, met slaapkamers voor hen allemaal.’ Emile’s jongste kinderen Emilio (12) en Betheke (1) verhuizen met hem mee. ‘In november ga ik met Emilio een school uitzoeken in Thailand en daarna gaan we zo snel mogelijk weg. 

De kinderen worden Chinees- en Engelstalig opgevoed. Het Chinees leer ik met hen mee.’ Kan Emile zomaar de kinderen mee-nemen? ‘Betheke heb ik met een draagmoeder gekregen. Wij hebben een contract gesloten en Betheke en ik kunnen samen gaan en staan waar we willen. Overigens komt haar moeder nog geregeld langs en dat juich ik toe. Ik heb nog nooit zo’n goede relatie gehad met welke moeder van mijn kinderen dan ook!’ 

Olleke Bolleke Radio in Thailand

5 gedachten aan “Een vers geperst roddeltje uit de showbizz: positiviteitsgoeroe Emile Ratelband vertrekt met zijn jongste kinderen naar Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!