Het districtsbureau van Din Daeng in Bangkok legt uit dat het NIET is wat het LIJKT!

BANGKOK:- Het districtsbureau van Din Daeng heeft zaterdag opheldering gegeven over een controversiële videoclip waarin te zien is hoe een gemeentepolitieagent geld aanneemt van een ijsverkoper.

De woordvoerder van het bureau Din Daeng legde het volgende uit: In de videoclip is te zien hoe een politieagent van de gemeente wegloopt met een blikje uit de kar van een bejaarde ijsverkoper die voor het Thais-Japanse Stadion in de wijk Din Daeng in Bangkok stond. De ambtenaar stapte vervolgens met twee andere agenten in een pick-up en reed weg.

De clip werd massaal gedeeld op sociale media. De bevolking vertelde dat straatverkopers meestal hun geld in een blikje bewaren en speculeerden dat het om afpersing ging.

Het gemeentelijk districtskantoor reageerde via hun Facebook-pagina op het incident, dat op 17 september plaatsvond toen gemeentelijke politieagenten naar het stadion werden gestuurd om de verkeersstroom in goede banen te leiden, aangezien er veel mensen kwamen om zich te laten vaccineren in het nabijgelegen gebouw van het ministerie van Arbeid.

“Agenten verboden straatventers om hun karren op de weg te zetten, omdat ze verkeersopstoppingen zouden veroorzaken.  

Ze arresteerden uiteindelijk de ijsverkoper omdat hij herhaaldelijk in het verboden gebied verkocht”, aldus de post.  “De politie had een blikje met ijspegels genomen als bewijs om de verkoper aan te klagen.  Er zat geen geld in het blik, zo luidt de verklaring.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!