Man steekt in de centraal gelegen provincie Pathum Thani een gebouw in brand en gaat er lachend bij staan kijken

PATHUM THANI:- Een man heeft naar verluidt afgelopen zaterdag een woongebouw in de provincie Pathum Thani in brand gestoken en bleef ter plaats lachend kijken hoe de brandweer zich het apezuur werkte om te voorkomen dat het vuur niet verder zou overslaan naar andere gebouwen.

De brand vond midden in de nacht plaats om 02.00 uur in Soi Prasit in de wijk Lam Luk Ka.

De brand is naar verluidt begonnen bij het schoenenrek van een gebouw, voordat het zich uitbreidde naar het houten paneel en aangrenzende gebouwen. De bewoners van het brandende gebouw – een moeder en haar dochter – werden gealarmeerd door buren en konden op tijd ontsnappen.

Personeel van het politiebureau van Khu Khot en lokale brandweerlieden hielpen de brand te blussen, terwijl de lokale bevolking de vermoedelijke brandstichter in de gaten hield om te voorkomen dat hij hem zou weg peren.

De verdachte weigerde, toen hij in het Thais werd ondervraagd, zijn motivatie voor het afbranden van het gebouw uit te leggen.  Toen hem werd gevraagd in het Engels, antwoordde hij in slechts een paar woorden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!