Een verongelukte motorrijder markeert eerste slachtoffer in Chonburi’s Seven Dangerous Days-campagne.

CHONBURI:- Een Thaise man crashte met zijn motor en overleed nadat hij bier had gedronken met vrienden in Chonburi. De lokale reddingsdienst reageerden op een verkeersongeval op een brug in het district Bang Sai van de provincie Chonburi.

Een 22-jarige Thaise man, alleen geïdentificeerd als khun Yodpetch, werd dood aangetroffen naast zijn motor. Het slachtoffer liep een dodelijk hoofdletsel op.

De politie van Chonburi vermoedde dat de man mogelijk met grote snel door de bocht was gegaan en zijn motor tegen een reling aanreed. 

De politie nam vervolgens contact op met de vriend van de broer van het slachtoffer, die zei dat het slachtoffer net bier met hem had gedronken en was vertrokken voor een ritje.

De vriend, die de media vroeg om zijn naam niet bekend te maken, verklaarde dat hij toen een sirene van een reddingsvoertuig hoorde en geschokt was toen hij hoorde dat  Yodpetch met zijn motor was gecrasht en daarbij was overleden.

Lokale media vermeldde dat khun Yodpetch Chonburi’s eerste slachtoffer is van de Seven Dangerous Days-verkeersveiligheidscampagne van het Songkran-festival.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!