Een verkoper in Bangkok is gearresteerd wegens het in bezit en te koop aanbieden van seksspeeltjes

~VERBODEN VRUCHTEN ZIJN HET ZOETSTE~
(Dingen die verboden zijn zijn vaak het meest aantrekkelijkst)

BANGKOK:- Khun Thaweesak, een 28-jarige verkoper uit Bangkok, is gearresteerd nadat de politie een tip had gekregen dat hij seksspeeltjes in zijn bezit had. Na het verkrijgen van een huiszoekingsbevel van de Phra Khanong Criminal Court, voerden rechercheurs een inval uit in het huis van de verdachte en namen 169 items in beslag.  

De verdachte heeft inmiddels bekend de verwen-items zijn bezit waren en deze online te hebben verkocht aan mannelijke klanten in de buurt.

De politie waarschuwt het publiek dat seksspeeltjes koopt dat seksspeeltjes illegaal in Thailand zijn, omdat het ontbreken van een medische vergunning betekent dat hun veiligheid niet kan worden gegarandeerd.  

Er wordt niet omschreven wat de eventuele gevaren kunnen zijn maar zeiden wel:

 “Iedereen die ze gebruikt, kan zijn eigen vitale orgaan beschadigen”.

Bij de specifieke heffingen met betrekking tot seksspeeltjes staat (vertaald uit het Thais) het volgende:

Handel of is betrokken bij of is betrokken bij de handel in dergelijk obsceen materiaal of ding dat distribueert of pronkt met het publiek of het verhuren van dergelijke voorwerpen of dingen op grond van artikel 287 (2) van het Wetboek van Strafrecht en reclame die oneerlijk is jegens consumenten of potentieel gebruik  schadelijke boodschappen aan de samenleving als geheel volgens de Consumer Protection Act 1979, sectie 22 (3)

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!