22-jarige student op de technische universiteit in Korat doodgeslagen door medestudenten

~ZINLOOS GEWELD~

NAKHON RATCHASIMA:- Een groep studenten van de technische universiteit Rajamangala in Korat hebben naar verluidt een 22-jarige technische student doodgeslagen.  De politie heeft bij de correctionele rechtbank aanhoudingsbevelen aangevraagd tegen 12 betrokken jonge mannen.  

Op 27 mei was op bewakingscamerabeelden te zien dat de 22-jarige student rond 20.00 uur een gebouw op de Uthenthawai-campus van de universiteit binnenging met een groep vrienden.  Een uur later wordt hij het gebouw uit gedragen en lijkt hij gewond te zijn.  

De student werd naar het Hua Chiew-ziekenhuis gebracht en later overgebracht naar het Maharat Nakhon Ratchasima-ziekenhuis.  De jongeman overleed volgens artsen op 5 juni aan een longembolie.  

Oudere studenten van de universiteit hadden blijkbaar een ontmoeting met de tweedejaarsstudent belegd om intimidatie van tweedejaarsstudenten te bespreken.  Volgens de politie schopten de oudere studenten hem als straf.  De 12 studenten worden van de universiteit gestuurd.  

De 57-jarige moeder van het slachtoffer vertelde tegen de verslaggevers: “Ik wil dat de politie de zaak onmiddellijk onderzoekt en de daders arresteren. Alles kan vergeven worden als de oudere leerlingen hun schuld bekennen.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!