Het biermerk Heineken zet in op Europees kampioenschap voetbal

-IN DE HEMEL IS GEEN BIER DAAROM DRINKEN WIJ HET HIER~
(Nederlandse tegelwijsheid)

BANGKOK:- De Thaise biermarkt wordt geschat op 180 miljard baht per jaar.  Maar sinds de viruspandemie uitbrak, is de verkoop met dubbele cijfers gedaald.  

De Boon Rawd Brewery controleert de markt met meer dan 60 procent, gevolgd door Thai Beverage met 34 procent.  Thai Asia Pacific Brewery Trading, de marketeer van Heineken bier, heeft ongeveer 3 procent van het marktaandeel in handen.  

Om de bierdrinkers te bereiken probeerde Heineken tijdens de coronacrisis herhaaldelijk nieuwe marketingstrategieën uit.  

De komende weken zet Heineken in op UEFA EURO 2020 met de wereldwijde campagne “Enjoy the Rivalry” onder het concept “There’s Fun in the Rivalry”.  

Het EK voetbal loopt van 11 juni tot en met 11 juli.  Bij de start van de campagne worden voor fans van EURO 2020 gloednieuwe, limited edition flessen en blikjes met de nationale vlaggen van de 24 deelnemende landen op de markt gebracht. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: EPA
Content: Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!