De toeristenpolitie lanceert de “I Lert U” app vrij die 24 uur per dag hulp aan toeristen biedt

BANGKOK:-De Toeristische Autoriteit van Thailand, het TAT wil De toeristen informeren dat ze de mobiele applicatie ​“I Lert U” kunnen downloaden.

De applicatie “I Lert U” kan gratis worden gedownload op Google Play voor Android-telefoons en in de App Store voor iOS-telefoons en is beschikbaar in het Engels en Thais.

De app is gekoppeld aan de alarmcentrale van de toeristenpolitie 1155, waar ook tolken en vertalers aanwezig zijn om toeristen in andere talen te helpen.

Toeristen die 24/7 assistentie nodig hebben, kunnen via de applicatie contact opnemen met de toeristenpolitie, die onmiddellijk agenten ter plaatse stuurt.

Met de applicatie kunnen ook een foto van een voorval gemaakt worden en deze via de app uploaden om hulp te krijgen.

De toeristenpolitie is een tak van de Koninklijke Thaise politie die verantwoordelijk is voor de veiligheid en het welzijn van toeristen in Thailand.

Er zijn meer dan 1.900 agenten is de toeristenpolitie actief in het hele koninkrijk, ook in belangrijke toeristische bestemmingen zoals Bangkok, Pattaya, Phuket en Chiang Mai.

De Koninklijke Thaise regering beschouwt de veiligheid en het welzijn van alle bezoekers aan Thailand als de hoogste prioriteit.

 En als de belangrijkste overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het promoten en op de markt brengen van Thailand als een favoriete bestemming, werkt TAT nauw samen met alle betrokken publieke en particuliere organisaties om ervoor te zorgen dat alles in het werk wordt gesteld om ongelukkige incidenten op te lossen die toeristen en de Thaise bevolking treffen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Toeristenpolitie 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Tourism Authority of Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!