Een slachtoffer van het incident op de roltrap van BTS  vereist een spoedoperatie, en heeft géén ‘kleine verwonding’ zoals in de pers is gepubliceerd 

BANGKOK:- Na één grote valpartij afgelopen zaterdag in de hoofdstad, waarbij 27 mensen op een treinstation gewond raakte, heeft een slachtoffer de Thaise media gesproken over haar verwondingen, waarvan ze zegt dat ze verkeerd zijn gerapporteerd.  Het slachtoffer zei dat zij en andere gewonden wachten om te horen of de BTS verantwoordelijk zal worden gehouden of schadevergoeding zal verstrekken.

Het “Thai News” bracht de reportage dat 27 mensen “lichte verwondingen” hadden opgelopen toen een groep mensen van de roltrap bij het drukke station viel.  Een 17-jarig meisje werd echter met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een spoedoperatie aan haar been, dat bij het incident danig verwond was.

Het slachtoffer plaatste gruwelijke foto’s van haar been op sociale media, die door artsen werden dichtgenaaid nadat haar vlees op verschillende plaatsen was gescheurd totdat het bot bloot kwam te liggen.

De dokter zegt dat ze drie maanden niet zal kunnen lopen en dat ze minstens een maand vrij moet nemen van school terwijl ze herstelt.  Ze blijft nog zeker twee tot drie dagen in het ziekenhuis.

Het slachtoffer zegt dat de ziekenhuisbehandeling honderdduizenden baht zal kosten.  Op Facebook schreef ze dat haar en ongeveer 20 andere mensen die bij het incident gewond zijn geraakt, wachten om te horen of de BTS verantwoordelijk zal worden gehouden voor het incident of dat ze van plan zijn slachtoffers op enigerlei wijze te helpen.

Reddingswerkers van de Ruam Katanyu Foundation zeiden dat de roltrap niet goed werkte, maar de politie zegt dat het ongeval werd veroorzaakt door iemand die uitgleed en van de trap viel.

Het slachtoffer voegde eraan toe dat mensen niet konden zien hoe druk de roltrap was toen ze het station binnenkwamen.  Ze zei dat er geen personeel aanwezig was om de menigte in bedwang te houden of de roltrap te sluiten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thainews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!