🎥 | Dronken vrouw bijt in een bath-bus in pattaya de oorlel van een toerist af

PATTAYA:- Een Thais-Amerikaanse toerist moest met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht worden nadat hij naar verluidt afgelopen zaterdagavond door een Thaise dronken vrouw op de Second Road in zijn oor was gebeten.

De politie kreeg de melding dat een Thaise vrouw in de Baht-bus was gesprongen en de toerist was aangevallen door hem in het gezicht te stompen en zijn oorlel afbeet en het vervolgens doorslikte.

Ter plaatse werd een vermeende vrouwe, die later werd geïdentificeerd als khun Kannika Khamthon, aangetroffen in een zware staat van dronkenschap. De 55-jarige gewonde man, mr. Charoen Sae-Lim, stond in de buurt op de politie te wachten met een stevige wind aan zijn rechteroor.

De man werd met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht, terwijl de 28-jarige verdachte werd meegenomen naar het politiebureau. De vrouw werkte niet mee en verzette tegen de arrestatie en begin agressief met de politie te vechten. Uiteindelijk kreeg zij toch de handboeien om en werd met de pick-up van de politie afgevoerd naar het politiebureau.

De politie wacht op de aangifte van de man terwijl de vrouw in de cel nuchter aan te worden is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!