Vermoedelijke geldwoekeraars uit Pattaya gearresteerd op beschuldiging van inbraak

PATTAYA:- De politie van de deelgemeente Nongprue in Oost-Pattaya arresteerde twee vermoedelijke woekeraars voor het inbraak in het huis van een schuldenaar om 300.000 baht aan eigendommen terug te nemen.

Khun  Yodsaphan Sopha en Khun Bangor Chaiyasri werden beschuldigd van inbraak en het ontvangen van gestolen goederen, zo verklaarde de hoofdcommissaris Kolonel Damrong Eimpairoj van bureau Nongprue.

De politie vond een naaimachine, twee airconditioners, een vriezer en andere eigendommen die werden teruggegeven aan Chantapitchaya.

Het 37-jarige slachtoffer, khun Chantapitchaya Kumun, zei dat ze geld van de heren had geleend en hen beschuldigde van inbraak in haar huis om haar eigendom te stelen toen ze niet kon terugbetalen.

De politie kon Chantapitchaya een naaimachine, twee airconditioners, een vriezer en andere eigendommen aan de vrouw teruggeven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!