Een liefdevolle knuffel van een bloedmooie ladyboy in Pattaya kost een Russisch echtpaar veel geld en een paar gouden kettingen

PATTAYA:- Een ladyboy zou eerder deze week contant geld en gouden kettingen van een Russisch stel in Pattaya hebben gestolen.

Gelukkig wist de politie van Pattaya de charmeur te traceren en plaatste hem op het politiebureau van Pattaya onder arrest voor het stelen van 2.500 baht in contanten en twee gouden kettingen van de 51-jarige Nikolay Smirnova en de 51-jarige Elena Smirnova.

Volgens het stel benaderde de verdachte afgelopen week op Jomtien Beach en begroette hen met een liefdevolle knuffel en nam zelfs selfies met hen. Pas toen de verdachte wegliep, besefte het stel dat hun waardevolle spullen foetsie waren.

Op het politiebureau van Pattaya heeft kolonel Thanapong Phothi, de dief als de 27-jarige Watcharapong Pompun, een ladyboy uit de provincie Buriram aangehouden.

De kolonel zei dat hij na ontvangst van het proces-verbaal onmiddellijk een huiszoeking startte met behulp van camerabeelden en ooggetuigenverslagen om de verblijfplaats van de verdachten te bepalen.

Uiteindelijk kwam hij erachter dat de verdachte een taxi naar Bangkok had genomen nadat hij een van de gestolen gouden kettingen had verkocht in een goudshop in Pattaya.

Kolonel Thanapong legde uit dat de ladyboy daar snel door het geld was en naar dezelfde goudwinkel terugging om de andere gestolen ketting te verkopen.

Kolonel Thanapong stuurde een team om de situatie nauwlettend in de gaten te houden en wachtte geduldig tot de dader een taxi van Bangkok naar de goudwinkel zou nemen. Zodra zag dat Khun Watcharapong de gouden ketting tevoorschijn haalde om deze aan de koper te verkopen, kwamen ze snel tussenbeide en arresteerden Watcharapong.

Op het politiebureau bekende khun Watcharapong dat hij Nikolay en Elena op Jomtien Beach had berooft.

De ladyboy vertelde dat het de eerste keer was dat ze een dergelijke misdaad had gepleegd en gaven toe dat ze het gestolen geld gebruikte voor online gokken, lenen aan vrienden en voor dagelijkse uitgaven.

Watcharapong zit momenteel in politiehechtenis in afwachting van verdere aanklachten terwijl het onderzoek voortduurt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!