Vrachtwagen in Chonburi slaat over de kop en verplettert een auto, een jonge vrouw komt daarbij om het leven

CHONBURI:- Een jonge vrouw is op tragische wijze om het leven gekomen bij een ongeval op de snelweg van Chonburi waarbij een containervrachtwagen over de kop sloeg. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en zal camerabeelden bekijken voor meer informatie.

De 18-wielen tellende Isuzu-vrachtwagen met een container zou naar verluidt zijn omgeslagen en een Honda Civic verpletterd hebben. De bestuurder van de Honda Civic, een 34-jarige vrouw uit de noordoostelijke provincie Sisaket, raakte bij het ongeval dodelijk gewond. Een ander voertuig, een Toyota Vios, liep ook aanzienlijke schade op bij het ongeval.

De 29-jarige vrouwelijke bestuurder van de beschadigde Toyota Vios, wiens identiteit niet bekend is gemaakt, beweerde dat ze niet wist hoe de vrachtwagen over de kop sloeg of hoe de aanrijding plaatsvond, maar haar voertuig werd geraakt en ernstig beschadigd.

De 30-jarige vrachtwagenchauffeur, wiens naam ook niet bekend is gemaakt, verklaarde dat hij op de linkerbaan reed terwijl de Civic aan de rechterkant reed. Volgens hem leek het alsof de bestuurder van de Civic een parkeerplaats was gepasseerd en probeerde terug te rijden naar de parkeerplaats toen ze voor zijn vrachtwagen sneed, waardoor hij plotseling moest remmen. Door de regen was de weg glad, blokkeerden zijn remmen en verloor hij de macht over het stuur. Hierdoor kantelde de container en kwam op de Civic terecht, met het dodelijke ongeval tot gevolg.

De politie zal camerabeelden bekijken en getuigen horen als onderdeel van hun onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De CCTV-camera’s van de snelweg legden de nasleep van het incident vast en toonden de ernstige verkeersopstoppingen die zich over meerdere kilometers uitstrekten als gevolg van de gekantelde vrachtwagen en de verpletterde auto die drie rijstroken blokkeerden.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!