Een leeuw in Thailand voorspelt uitslag van het EK voetbal

~WETEN WAT VOOR VLEES MEN IN DE KUIP HEEFT~
(Weten met wat voor iemand men te doen heeft)

KHON KEAN:- Er is een nieuwe mythische leeuw in Thailand zo stond met grote koppen in enkele Thaise kranten te lezen. Een Thaise dierentuin in de noordelijke provincie Khon Kaen beweert een leeuw te hebben die de uitslag van het EK kan voorspellen.

De leeuw, een 5-jarige witte leeuw genaamd “Boy”, voorspelde naar verluidt de correcte uitslagen van vier EK wedstrijden.

De waarzeggende leeuw voorspelt de toekomstige winnaar door vlees te grijpen dat is gemarkeerd met een nationale vlag op een draad boven de pin.

Boy noemde iedere keer met succes de namen  van wereldkampioenen en toernooifavorieten.  Het is niet bekend of de voorzienigheid van Boy kan gebruikt worden om andere dingen te voorspellen, zoals bijvoorbeeld de heropening van Phuket per 1 juli.

De vierbenige waarzegger voorspelde met glans de overwinning van de “Thee Lions” van Engeland op Kroatië.

De capaciteiten van de leeuw zijn echter niet onfeilbaar, zijn oppasser, Khun Obkaew Janpatun van Khon Kaen Zoo zegt: “Hij voorspelde al eerder andere voetbalwedstrijden, maar de voorspellingen waren niet juist.”

Afgelopen vrijdag trok Boy sport- en gokfans aan toen hij naar verluidt melding maakte van een gelijkspel tussen Engeland en Schotland.  De jongen was op het vlees gesprongen en at zowel Engels als Schots vlees.

Na het bekijken van de video ontdekte het dierentuinpersoneel echter dat Boy duidelijk op het Schotse vlees wees.  Dit zou betekenen dat Boy de overwinning voor de Schotten had voorspeld.

Het lijkt erop dat Boy’s eerste voorspelling juist was, want Engeland en Schotland eindigden in een gelijkspel.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Chiang Rai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!