Een koele weervoorspelling voor de meeste regio’s in Thailand 

PATTAYA:- Er wordt vandaag aanhoudende zware regen voor de zuidelijke regio voorspeld, terwijl de rest van Thailand een frisse dag zal meemaken.

De hogedrukgebieden zijn relatief sterk en bestrijken grote delen van Thailand, wat resulteert in koel tot koud weer en harde wind in de noordelijke en noordoostelijke regio’s.

De centrale regio, inclusief Bangkok en omgeving, het oosten en het hogere zuiden werden wakker met een koude ochtend.

Het ministerie adviseerde de inwoners in heel Thailand om voor hun gezondheid te zorgen vanwege het steeds koudere weer, en om voorzichtig te zijn met mogelijke gevaren als gevolg van droge omstandigheden en harde wind.

Het weerbureau verwacht dat de temperatuur landelijk met 2-3 graden Celsius zal dalen en waarschuwde ook voor hevige regenval.

Voor het zuiden zijn zware regenbuien voorspeld. Het TMD voorspelde dat de noordoostelijke moesson de Golf van Thailand en de lagere zuidelijke regio trof, waardoor in sommige gebieden zware regenval ontstaat. 

Mensen in het lagere zuiden wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met zware regenval, omdat opgehoopt water plotselinge overstromingen en stromen kan veroorzaken, vooral in heuvelachtige en laaggelegen gebieden.

De volgende zuidelijke provincies kunnen zondag zware regen verwachten: Phatthalung, Songkhla, Pattani, Yala, Narathiwat, Trang en Satun.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!