Één kleurrijke last-minute aankondiging op Phuket brengt extra leven in de brouwerij

~ALS ÉÉN DUIVEL UIT EEN DOOSJE~
(Totaal onverwacht)

PHUKET:- Niemand, zelfs uw nieuwsbeer had nooit verwacht dat het eiland Phuket vandaag krantenkoppen zou halen met een ten elfder uren aankondiging. De autoriteiten hebben  namelijke de plannen aangekondigd voor een kleurrijk Phuket-festival dat vandaag gelanceerd wordt en een maand zal duren om toeristen te verwelkomen in de Phuket Sandbox die al maanden is gepland.  

Misschien voelt de Thaise regering aan dat internationale toeristen die terugkeren naar Phuket misschien teleurgesteld zijn over het gebrek aan activiteiten, terwijl alle bars en uitgaansgelegenheden voor onbepaalde tijd gesloten zijn en sommige rapporten zeggen dat maar liefst 80% van de lokale bedrijven hun deuren hebben gesloten.

Als reactie hierop hebben de provinciale regering van Phuket en de Tourist Authority of Thailand zojuist een festival aangekondigd met activiteiten in verschillende gebieden voor de maand juli.  De feestelijke opening van het kleurrijke Phuket Festival vindt vandaag plaats op Patong Beach, met een vervolgevenement op zondag in de oude binnenstad van Phuket, net op tijd voor de eerste Europese vluchten die Thailand binnenkomen.

 Voorheen het uitgaanscentrum van het eiland, in plaats daarvan zal Patong Beach vandaag om 15.00 uur een reeks lokale foodtrucks hosten, gevolgd door vuurshows en een vuurwerk van 19.30 tot 20.00 uur.  Morgen op zondag, om 19:30 uur, zal Phuket Town een kleurrijk Phuket-evenement organiseren dat wordt beschreven als een projectiemappingshow, die zal worden getoond in het Peranakannitat Museum Phuket.  Het provinciebestuur legt uit dat dit een licht- en geluidshow is.

Na het kickoff-weekend is het Colourful Phuket Festival van plan om de hele maand juli uniek entertainment, kunstwerken en lokale markten te bieden over het hele eiland.  

Geïnteresseerden kunnen HIER hun nieuwe Facebookpagina volgen.  Onder de slogan “Bring Back The Happiness” is het aangekondigde schema als volgt:


Olleke Bolleke op Phuket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!