Een kijkje achter de schermen bij Olleke Bolleke Radio in Thailand  

Dagelijks is het enthousiaste team van de Olleke Bolleke nieuwsbeer druk in de weer om de luisteraars van Olleke Bolleke Radio (OBR) van nieuws te voorzien en dan hebben we het over het Thaise nieuws, gesproken in de Nederlandse taal, wat elk uur te horen is op ons unieke radiostation welke 24/7 te beluisteren is. De redactie in Thailand vergaart het nieuws en zorgt voor verspreiding van de nieuwsteksten onder de nieuwslezers.

Hier komt natuurlijk een hoop bij kijken, nu gunnen wij onze lezers vandaag even een kijkje achter de schermen….

Op een zomerse dag kwam een groot deel van de OBR nieuwslezers bij elkaar op een mooie landelijke lokatie in Nederland aan de Amstel, om elkaar weer eens te ontmoeten en de fijne kneepjes van het vak nog beter te leren beheersen.

Radio en televisiepersoonlijkheid Edvard Niessing, met inmiddels meer dan een halve eeuw media ervaring, deelde vol enthousiasme zijn kennis en kunde met zijn OBR collega’s Peter Swaak en de gebroeders Hans en Rob Krabbendam

Om beurten namen de nieuwslezers plaats achter de welbekende knoppen en schuiven om nieuwsteksten op zo professioneel mogelijke wijze ten gehore te brengen waarna de gemaakte opname streng, doch rechtvaardig werd beoordeeld.

Zowel spraaktechnieken, taalkunde, ademhaling en (lichaams)houding moeten allemaal in balans zijn voor een zo goed mogelijk resultaat.

Natuurlijk was de groepsdruk groot en waren er de nodige lachwekkende versprekingen te horen.

Ook was Jerry van Voort aanwezig die zich bezig houdt met de dagelijkse leiding voor de positieve teamspirit en het maken van foto’s en video’s.

Het was een leerzame middag, waarbij er naast het leerproces ook ontzettend veel gelachen is waarvan de foto’s getuige zijn.

Olleke Bolleke Radio Thailand is een 100% digitaal radiostation en richt zich vanuit de studio in Thailand onder Canadese vlag op de Nederlandse/Belgische gemeenschap in Thailand, maar ook op de toeristen en iedereen met liefde voor Thailand.

Wij brengen een breed scala aan programma’s waardoor er voor ieder wat wils te horen is. Binnenkort zenden wij ook het tweedaagse spektakel “The Summerparty 2022” uit, met maar liefst een dertigtal  bekende radio deejays van verschillende radiostation die hieraan hun medewerking verlenen.

De uitzending is te horen op maandag 15 augustus en dinsdag 16 augustus vanaf 06.00 uur tot 21.00 uur.

Wij zijn via internetradio, computer, smartphone en tablet via diverse apps te ontvangen. 

Meer informatie via www.ollekebollekeradio.info .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!