Een door schulden geteisterde soldaat in Udon Thani, berooft ten einde raad maar een goudwinkel te beroven

UDON THANI:- Een 23-jarige soldaat in Udon Thani werd eerder deze week op heterdaad betrapt toen hij probeerde één van de twee gouden kettingen te verkopen met een waarde van 127.400 baht die hij naar verluidt uit één goudshop had gestolen.

Korporaal Rachan Khamrat had naar verluidt twee gouden halskettingen uit één goudshop van Yaowarat in het Kumphawapi-district geroofd en werd een paar uur later bij de Yaowarat-goudwinkel in het hoofddistrict van Udon Thani betrapt terwijl hij probeerde zijn buit te verkopen.

De verdachte pleitte schuldig en zei dat hij de kettingen had gestolen om zijn schulden af ​​te betalen.

Khun Mintra Thadasupaporn, eigenaresse van de Yaowarat goudshop, zei dat ze de politie had gebeld en andere lokale goudwinkeleigenaren had geïnformeerd nadat de verdachte met twee gouden kettingen uit haar winkel aan de haal was gegaan.

Het lot wilde dat de verdachte in een winkel belandde die eigendom was van Mintra’s jongere zus, Khun Weeraya Phusopha.

De jongere zus belde meteen haar oudere zus nadat ze haar man had gevraagd de verdachte even bezig te houden, en de politie onderweg was.

De hoofdinspecteur van het politiebureau van Kumphawapi, kolonel Pongphan Nakhwa, zei dat de verdachte bijna drie uur moesten doorzagen eer hij schuldig pleitte en de politie voldoende bewijs had om hem te arresteren.  Hij voegde eraan toe dat de verdachte wordt beschuldigd van molest.

De politie heeft ook beslag gelegd op de rood-zwarte Honda-motorfiets van de soldaat, die hij gebruikte om uit de eerste winkel te vluchten, evenals zijn kleding en de buit om de misdaad reconstrueren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!