De vervoersmaatschappij BTS vraagt de passagiers om niet met hun haar in de metro van Bangkok te zwaaien

BANGKOK:- De BTS in Bangkok dringt er bij passagiers met lang haar op aan om het niet met hun haar te zwaaien zodat het de gezichten van andere passagiers raakt, vooral tijdens de spits.

De beheerder van de BTS-website zei in zijn Facebook-bericht dat het bedrijf enkele klachten heeft ontvangen van forenzen over mensen die in de trein met hun haar zwaaien en soms per ongeluk het gezicht, de ogen of de mond van andere passagiers raken.

Passagiers met lang haar wordt daarom gevraagd om voorzichtig te zijn in de trein, vooral tijdens de spits, door het uiteinde van hun lange haar vast te houden bij het in-, uitstappen of langs andere passagiers lopen om een ​​goede sfeer te behouden tijdens het reizen met het openbaar vervoer.

Passagiers die de Sky Train gebruiken tijdens de ochtendspits, wanneer veel passagiers dicht bij elkaar moeten staan, vertelden dat er soms iemands haar in hun gezicht kwam, maar dat ze terughoudend waren om er iets van te zeggen.

Het management van de BTS heeft eerder passagiers ook gevraagd om niet in kleermakerszit te zitten of doerian in de trein mee te nemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Thai PBS World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!