Echtgenoot gearresteerd nadat hij minnaar van zijn vrouw in een jacuzzi in Noordoost-Thailand doodschoot

KHON KAEN:- Uw nieuwsbeer las in de Thaise internetkrant “Thai Rath” de reportage van een gewelddadige misdaad in een resort in het politiegebied van Phuphaman in Khon Kaen, in het noordoosten van Thailand.

Een 27-jarige man genaamd, khun Yuthaphan Phuangnuam, 27, nam een ​​39-jarige vrouw met de naam “B”, mee naar een resort in het schilderachtige gebied, waar ze kamer 3 huurde.

De wettelijke echtgenoot van de vreemdgaande vrouw, de 40-jarige man genaamd Rungroj Thiianyoi, kwam er via sociale media achter dat ze in de buurt waren.  Hij reed er in zijn Mercedes Benz naar toe en verbleef in een resort op 1 km afstand.

Vervolgens leende hij de motorfiets van een personeelslid en ging hij op zoek naar zijn vrouw en haar minnaar in verschillende resorts en zei dat hij op zoek was naar zijn vrouw die was vergeten hem de naam van het resort te vertellen.

Toen hij erachter kwam in welk resort ze zaten te vozen, huurde hij kamer 4 naast het stel en wachtte netjes zijn tijd af.

Toen het paar in de kamer was – met Yuthphan in het buitenbad in jacuzzi-stijl en “B” zittend in een rieten stoel, stormde hij door een gordijn naar binnen. Hij gebruikte een 9 mm pistool om khun Yuthaphan één keer in de nek en twee keer in de romp te schieten.

De politie vond het slachtoffer drijvend in het bebloede bad, alleen gekleed in een zwarte korte broek.  Er lagen drie kogelhulzen ter plaatse. De man trok vervolgens zijn vrouw met zich mee en frummelde haar in haar Honda Civic en liet de motor achter.

Uit angst voor het leven van de vrouw zetten de politie alles op alles om het echtpaar te vinden, een snelle actie die één bemoedigend resultaat opleverde en  en nam het  ​​9 mm pistool mee als bewijsmateriaal.

De 40-jarige echtgenoot was eerder betrokken bij een moord- en poging tot moordzaak in 2012 in Samut Sakhon. Hij had ook te maken gehad met wapendelicten in Samut Sakhon en Khon Kaen.

Het onderzoek gaat verder met een persconferentie van de politie die naar verwachting vandaag meer details zal geven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiRath 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!