Duizenden bezoekers trokken massaal naar Phu Chi Fa park in het noorden van Thailand

CHIANG RAI:- Als gevolg van de versoepeling van de Covid19 beperkingen in het land, stroomden afgelopen weekend duizenden dagjesmensen naar Phu Chi Fa National Park in de provincie Chiang Rai in het noorden van het land om te genieten van een ontspannende dag in de natuur.  

Het nationale park is een populaire bestemming voor binnenlandse toeristen en werd eerder dit jaar tijdelijk gesloten als maatregel om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.  

In de krant “The Nation” liet de voorzitter van de Tap Tao Subdistrict Administration Banterng Kruawong weten dat het nationale park verschillende maatregelen had genomen om het risico van verspreiding van het Covid19 virus laag te houden.  De veiligheid van de bezoekers is te allen tijde gegarandeerd, zo benadrukte Khun Banterng.  

Phu Chi Fa is een berggebied en nationaal bospark in Noord-Thailand.  Het is gelegen aan het noordoostelijke uiteinde van de Phi Pan Nam Range, 12 kilometer ten zuidwesten van Doi Pha Tang aan de oostelijke rand van het Thoeng-district in de provincie Chiang Rai. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!