Duikersgids.nl geeft vrijkaarten weg voor The Rescue over reddingsactie Thaise grot

NEDERLAND:- Duikersgids.nl geeft drie keer twee vrijkaarten weg voor de fantastische documentaire, The Rescue. The Rescue gaat over de reddingsduikers, die in 2018 op spectaculaire wijze een jeugdvoetbalteam redden uit het Thaise grottenstelsel Tham Luang in Thailand. Een absolute ‘must see’ dus doe mee! Duikersgids biedt jou elk jaar een selectie van de beste en nieuwste duikstekken. Abonneer je nu!

Zo maak je kans te winnen
The Rescue gaat op 11 november 2021 in première. 

Wij zagen de voorpremiere en de documentaire is echt adembenemend. Geen moment denk je naar een herhaling te kijken! Je ziet levensechte reconstructies ter plaatse en echte, nog nooit vertoonde beelden. 

Wat moet je doen om kans te maken op een kaartje? 
Reageer zoveel mogelijk onder beide berichten, zowel in Support Team als op de Facebookpagina van Duikersgids. Zorg ook dat je opvalt: Like ons, deel ons bericht en tag zoveel mogelijk buddies. 

Hoe meer buddies je tagt des te meer kans je maakt. Taggen van buddies gaat waarschijnlijk niet in Support Team maar wel op de Facebookpagina van Duikersgids. Daarnaast werkt het natuurlijk in je voordeel als je ooit een stek hebt aangeleverd, abonnee bent of lid van Duikersgids Support Team. 

Kom zoveel mogelijk in actie en laat het ons weten. Je krijgt bericht als je bent uitgekozen waarna je de kaarten thuis gestuurd krijgt.

Duikersgifds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!