Duikers verwijderden een enorm afgedankt visnet van koraalrif nabij Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Onder leiding van de burgemeester van Pattaya, Khun Sonthaya Khunpluem, zijn enkele dagen terug verschillende marine schepen vanuit de Bali Hai haven naar  Mara Wichai gevaren om een ​​groot visnet uit de zee te halen dat een koraalrif bedekte op de zeebodem.  

In totaal namen 42 vrijwillige duikers deel aan de campagne om de mariene hulpbronnen te beschermen.  Het visnet werd op 28 juni ontdekt door toeristen die op duiktrip gingen naar de koraalriffen rond Koh Mara Wichai en foto’s van hun vondst op sociale netwerken deelden.  De opnames waren aanleiding voor het Marine Department om een ​​team op te zetten om het net te redden.

De burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunpluem, vertelde tegen de lokale pers dat de actie ook bedoeld is om mensen bewust te maken van koraalbescherming.  Koh Mara Wichai ligt op ongeveer 10 zeemijl van de Bali Hai-pier in Pattaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pr Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pr Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!