Dronken zoon ontsnapt aan politie nadat hij linkerdij van vader met een harpoen doorboorde

BANGKOK:- Een drugsverslaafde ging ijlings op de vlucht  nadat hij zijn vader met een harpoen in het been had geschoten toen politieagenten probeerde het huis binnen te laten.

Afgelopen maandagavond rond 22.00 uur kreeg de politie in de wijk Rat Burana in Bangkok een telefoontje over een dronken man die de tweede verdieping van een ijzergieterij in brand had gestoken.  De beller was de vader, die zei dat hij met zijn vrouw en zoon op de tweede verdieping woonde.  Zijn zoon, de  31-jarige Ekkachai Saengthongdee ontsnapte echter nadat hij zijn vader in de linkerdij had geschoten, net toen zijn vader de deur opendeed voor politieagenten.

De moeder vertelde met tranen in de ogen tegen de agenten dat hun zoon werkloos was en een drugsverslaafde zou zijn die ouders soms mishandelde.

Ze vertelde dat ze besloten deze keer de politie te bellen omdat Ekkachai dronken thuis was gekomen en hun huis in brand had gestoken.  Ze voegde eraan toe dat Ekkachai al verschillende keren eerder was gearresteerd, maar nooit te lang op water en brood had gezeten.

De brand was snel onder controle en de moeder werd uitgenodigd op het districtspolitiebureau om te getuigen.  

De vader is voor behandeling opgenomen in het Rat Burana-ziekenhuis en zijn getuigenis zal later worden afgenomen.  

De politie is ondertussen een klopjacht op de vermiste zoon begonnen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!