Door een slip in Phattalung landt de chauffeur pick up truck in de lik

PHATTALUNG:- Het was gisteren een zeer ongelukkige dag voor een chauffeur toen een aantal pakketten van zijn aanhangwagen stuiterde, waarna patrouilleerde politieagenten zich haastten om hem te helpen, maar de dozen waren tot de rand toe gevuld met amfetaminepillen.

De 52-jarige ongelukkige man werd betrapt op een weg in de provincie Phattalung met een vangst van meer dan een miljoen pillen. De man was op weg naar Pattani en liet de pakketten vallen terwijl hij een scherpe bocht maakte.

Een paar politieagenten op motoren die in de buurt geparkeerd stonden, schoten de bestuurder te hulp.  Toen ze echter zagen dat de gevallen dozen vol amfetaminepillen zaten, lieten ze de chauffeur zijn aanhangwagen openen en vonden er meer een flinke hoeveelheid drugs in.

De bestuurder werd onmiddellijk gearresteerd, de politie heeft laten weten gerechtelijke stappen te ondernemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!