Buitenlandse motorrijder komt in alle vroegte bij het Hanuman standbeeld in Jomtien om het leven 

PATTAYA/JOMTIEN:- Een buitenlander verloor gisteren het leven toen hij tegen een elektrische paal nabij het Hanuman standbeeld in het centrum van Jomtien aanreed.

De politie van Pattaya arriveerde met in hun gevolg reddingsvrijwilligers ter plaatse op het Matchanu-kruispunt nadat ze rond 3 uur op de hoogte waren gebracht van het incident.

Daar werd op het voetpad een witte motorfiets met een kenteken uit Chonburi aangetroffen. Er waren lange remsporen van de middenberm en in het midden van de weg te zien.

De 54-jarige rijder werd geïdentificeerd als een lokale ex-pat met een Thais rijbewijs, maar zijn identiteit werd achtergehouden door de politie omdat het niet duidelijk was of familie en zijn ambassade al waren bereikt. Hij werd dood aangetroffen tegen de tijd dat de ambtenaren arriveerden. Op het lichaam werden een gouden halsketting en in totaal 10,900 baht contant gevonden. De man droeg géén motorhelm.

Volgens de eerste navraag was op dat moment niemand getuige geweest van de tragische gebeurtenis. De politie ging vervolgens door met het onderzoeken van de cameratoezicht om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!