Dronken man beweerde door een magische bloem onzichtbaar te zijn en verstoorde de openbare orde in Chonburi

CHONBURI:- De politie achtervolgde gisteren een dronken man die zonder shirt die het verkeer verstoorde door over de drukke weg te rennen, waardoor hij zichzelf en anderen in gevaar bracht, waarna de politie hem in het hoofddistrict van Chonburi opbracht.

Bange buurtbewoners belden de politie dat een dronken man over de weg rende, danste en schreeuwde als een mager varken.De man gaf géén gehoor aan het bevel van de politie om te stoppen en rende weg, wat er toe leidde dat meerdere agenten er de spurt inzette om hem door het verkeer te achtervolgen.

Uiteindelijk werd hij toch gepakt, maar wilde niet meewerken en moest onder dwang naar in een politievoertuig worden gekieperd.

De man vertelde de politie dat hij 37 jaar was en Yutsiri Wangwiset heette. Hij vertelde de politie het volgende opmerkelijke verhaal: “Ik was onzichtbaar in het verkeer, niemand kon mij zien, ik heb dus géén misdaden begaan. Mijn magische bloem maakt me onzichtbaar en beschermt me tegen al kwaad.”

Khun Yutsiri droeg inderdaad een roze bloem in één oor, maar het leek er niet op dat de bloem magisch was of hem onzichtbaar maakte, op basis van fotobewijs en politie- en getuigenverklaringen.

Yutsiri werd naar het districts politiebureau van Chonburi gebracht om een alcohol- en drugstests te ondergaan. Hij zal op zijn minst worden beschuldigd van het veroorzaken van openbare ordeverstoring, openbare dronkenschap en verzet bij arrestatie.

Het was niet meteen duidelijk of de vermeende magische bloem  na Yutsiri’s arrestatie verwelkte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wisarn Sangjaroen 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Top Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!