Vice-premier Prawit van Thailand volledig onschuldig bevonden in het horlogeschandaal 

BANGKOK:- Een bron op het kantoor van de National Anti-Corruption Commission vertelde tegen een reporter van Isara News Agency dat vice-premier Prawit Wongsuwan geen vrees hoeft te hebben voor één voorzetting van eventuele aanklachten mbt de getoonde collectie peperdure horloges.

Khun Prawit zei dat hij de 25 luxe horloges had geleend van een klasgenoot genaamd Pathawat Suksiwong, een oude vriend sinds hun St. Gabriel-tijd.

Ze werden allemaal teruggegeven even en er was absoluut spoor te vinden dat Khun Prawit goederen ter waarde van meer dan 3 miljoen baht had ontvangen.

De horloges zijn miljoenen en miljoenen waard.

Hij is volledig vrij bevinden enig vergrijp en wordt daarom niet aanbevolen door de subcommissie voor verdere actie bij het NACC Hoofdcomité, zo meldde Thai PBS.

Khun Prawit is helemaal schoon…..brandschoon.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Isara News Agency

Eén gedachte over “Vice-premier Prawit van Thailand volledig onschuldig bevonden in het horlogeschandaal ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!