Dronken Japanner in Pattaya maakt amok, klimt op dak en eist dat zijn ambassade zijn drankrekening van méér dan  5000 baht betaald

PATTAYA:- Een dronken Japanse man maakte gisteren amok en klom op een dak nadat hij naar verluidt niet in staat zou zijn om zijn drankrekening te betalen in een restaurant in Pattaya, hij eiste dat de Japanse ambassade zijn gelag zou betalen.

Het incident vond gisteravond om 23:00 uur plaats, juist op het moment dat het weer begon te regenen, in Soi Pattaya 6 plaats. De reddingsdienst Sawang Boriboon werd op de hoogte gebracht van een Japanse man die ontzettend boos was  en op het dak van een verlaten gebouw was geklommen nadat hij een restaurant had ontvlucht dat naar verluidt weigerde om zijn drankjes te betalen. Hij gaf geen reden aan het personeel, reddingswerkers of wetshandhavers waarom hij weigerde te betalen en werd door restaurantpersoneel tot op het dak achtervolgd totdat politie en reddingspersoneel werden geroepen.

Na een uur onderhandelen stemde de man er echter mee in om naar beneden te gaan om te worden behandeld voor zijn kleine schaafwonden aan zijn been, veroorzaakt door het beklimmen van het metalen hek. Zijn naam werd onthuld als Mr. Hiromichi Yahagi. Hij was een klant van een lokaal restaurant in Pattaya en dronk daar al vier dagen, zei de eigenaar van het restaurant.

De naam van de locatie en de identiteit van de eigenaar werden achtergehouden door de politie van Pattaya.

De toeristenpolitie bracht de man naar een veilige locatie om hem te kalmeren en te laten ontnuchteren. Ze zeiden dat ze hem zouden informeren als hij nuchter was om zijn kant van het verhaal te horen en te informeren naar de betaling van de openstaande rekening.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!