Dronken Griekse toerist stort in de lobby van één hotel in Pattaya in elkaar en overlijdt

PATTAYA:- Een enigszins bedwelmde 54-jarige Griekse toerist stierf gisteren in de lobby van één hotel in de wijkgemeente Nongprue.

De reddingsdienst Sawang Boriboon werd op de hoogte gebracht van het feit dat een buitenlandse toerist die gisteravond in het hotel aan Thepprasit Road was overleden.

De toerist betrof een 54-jarige Griekse man genaamd Mr. Konstantinos (achternaam niet vermeld in afwachting van familiebericht).

Hij werd gevonden liggend op de grond en topless op de vloer van het hotel, gekleed in een donkere korte broek. Zijn stoffelijk overschot is overgebracht naar het Banglamung-ziekenhuis.

De hotelbeveiliging zei dat de man dronken leek en op een bank in een lobby kwam zitten. Terwijl hij probeerde op te staan, zakte de Griekse man plotseling in elkaar en stierf.

Zijn lichaam ligt bij het ter perse gaan in het Banglamung-ziekenhuis. De oorzaak van zijn dood is nog steeds een mysterie. De naam van het hotel werd ingehouden in afwachting van verder onderzoek, zo verklaarde de politie van Nongprue.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TMN Kabel-TV Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TMN Kabel-TV 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!