Het nationaal Phu Kradueng park in Noordoost-Thailand verwelkomt vanaf 1 oktober weer bezoekers

LOEI:- Het prachtige Phu Kradueng National Park in de provincie Loei zal vanaf 1 oktober zijn poorten openen voor toeristen na te zijn gesloten sinds 1 juni, zo meldt een aankondiging op de Facebook-pagina van het park op vrijdag. 

Het park gaat elk jaar vanaf 1 juni vier maanden dicht om de natuur te herstellen en ongelukken tijdens het regenseizoen te voorkomen.

Toeristen kunnen de Phu Kradueng-berg beklimmen, een berg 1315 meter boven zeeniveau ligt ( op weekdagen van 06:00 tot 13:00 uur en in het weekend en op feestdagen van 05:30 tot 13:00 uur).

De bezoekers worden geadviseerd om in de buurt van mensen een mondkapje te dragen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen. Phu Kradueng is een van Thailand’s bekendste nationale parken, beroemd om zijn zee van mist, koele temperaturen en rijke flora en fauna verspreid over 217.576 rai (34.800 hectare). Het gevarieerde landschap heeft hoge kliffen, watervallen, velden en bossen, die het hele jaar door lokale en buitenlandse toeristen trekken

Om het park te betreden, moeten toeristen zich registreren via de QueQ-applicatie, waarmee vooraf boekingen tot 60 dagen mogelijk zijn. Toeristen kunnen maximaal 60 dagen voor aankomst bellen met (04) 281 0834 of https://nps.dnp.go.th/reservation.php bezoeken om een ​​bungalow of tent te reserveren.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!