Dronken Chinese man veroorzaakt opschudding bij een hotel Pattaya, door te dreigen van het balkon te springen

PATTAYA:- Gisteravond ontstond er consternatie bij het First Pacific Hotel in Pattaya toen een dronken Chinese man alle aandacht van het voorbijgaande publiek naar zich toetrok. Gevaarlijk balancerend op de balkonreling van de derde verdieping, leek het alsof hij zijn dood tegemoet zou springen.

De 22-jarige man verkeerde in een staat van ellende, omdat hij beweerde dat een taxichauffeur zijn mobiele telefoon had gestolen. Uit nader onderzoek van de politie bleek echter dat de Chinese man, Li Mingming, zijn telefoon gewoon in de taxi had achtergelaten.

Op een gegeven moment bungelde Li aan de rand van het balkon, terwijl hij zich met zijn vingertoppen vastgreep en wanhopig om hulp schreeuwde. De politie was snel ter plaatse en gebruikte een mobiele hoogwerker om hem te redden. Maar in een verrassende wending van de gebeurtenissen slaagde Li erin om naar een ander balkon te klauteren om zijn aanhouding te ontwijken.

Terwijl agenten op Li probeerden in te praten, stapte een gids van zijn reisgezelschap naar voren om te helpen met vertalen. De gids legde uit dat Li vermist was na het nuttigen van een aanzienlijke hoeveelheid alcohol tijdens de lunch.

Volgens het verhaal van Li was hij er vast van overtuigd dat de taxichauffeur de boosdoener was achter zijn vermiste telefoon. Hij weigerde onvermurwbaar van het balkon af te dalen totdat zijn telefoon was teruggegeven

De toeristenpolitie van Pattaya vond snel de taxi in kwestie en ondervroeg de chauffeur. Tot hun verbazing vertelde de chauffeur dat Li tijdens de reis in een extreem bedwelmde toestand was geweest en er zelfs in was geslaagd door het raam uit de rijdende taxi te klimmen. Bovendien ontdekte de chauffeur Li’s zoekgeraakte telefoon, die tijdens de tumultueuze beproeving uit zijn zak was gegleden.

Toen de politie Li’s telefoon teruggaf, stemde hij met tegenzin in om balkon te verlaten en naar beneden te komen. De politie begeleidden hem terug naar zijn hotel, waar hij kon bijkomen en zijn kalmte kon herwinnen.

Verdere details kwamen naar voren toen de gids aanvullende informatie met de politie deelde. Er werd onthuld dat Li op zaterdag 27 mei in Thailand was aangekomen, vergezeld van zijn vriendin en andere leden van de reisgroep. Nadat ze Bangkok hadden verkend, gingen ze verder naar Pattaya.

Terwijl hij grote hoeveelheden alcohol consumeerde, raakte Li verwikkeld in een verhitte discussie met zijn vriendin in hun hotelkamer op de achtste verdieping. Overweldigd door emotionele onrust zocht hij troost op het balkon op de vierde verdieping, niet wetende dat het wegens onderhoud gesloten was. Zijn wanhoopsdaad bleef onopgemerkt totdat een ijverige hotelbewaker hem zag balanceren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!