Dronken Britse man gooit in Zuid-Thailand een fiets door glazen deur omdat zijn mobiele telefoon verloren had

KRABI:- De plaatselijke politie heeft een Britse man aangehouden die een fiets door de glazen deur van een huis gooide. Het voorval zou zich hebben voorgedaan op Koh Lanta, een eiland in de provincie Krabi in het zuiden van Thailand. De man gaf later toe dronken en boos te zijn nadat hij zijn mobiele telefoon was kwijtgeraakt.

Een 20-jarige Thaise vrouw, Kanittha Kokyai, diende een klacht in bij het politiebureau van Koh Lanta en zei dat een buitenlandse man haar glazen deur had beschadigd. Ze diende ook beelden van beveiligingscamera’s in die het incident vastlegden als bewijs voor de politie.

Khun Kanittha legde uit dat ze niet thuis was toen het incident afgelopen dinsdag plaatsvond, maar dat haar buren en familieleden haar hiervan op de hoogte brachten. Kanittha meldde dat de Britse man stenen en een fiets in haar huis gooide en daar voor 30.000 baht schade aanrichtte.

Kanittha zei dat haar buurvrouw met de Britse man probeerde over de kwestie te praten, maar de man negeerde haar en liep gewoon weg van de plaats delict.

“Dit is zo beledigend. Ik ken hem niet persoonlijk en had nooit conflicten met hem gehad. Ik hoop dat de agenten de man zo snel mogelijk arresteren. Ik wil niet dat dit met iemand anders gebeurt.”

De hoofdinspecteur van het politiebureau van Koh Lanta, Siritham Nakkawan, meldde dat zijn agenten de verdachte buitenlander op de dag van het incident met succes hebben aangehouden. De man werd geïdentificeerd als een 30-jarige Britse man.

De man beweerde dat hij zijn mobiele telefoon was kwijtgeraakt en boos was. Onder invloed van alcohol verloor hij de controle over zichzelf en veroorzaakte lukraak schade aan de woning. Hij beloofde de vrouw de vergoeding te betalen op haar verzoek.

Bij een ander incident in de provincie Krabi arresteerde de politie nog een dronken buitenlander die naakt sliep voor een restaurant. De naakte toerist werd geïdentificeerd als een 40-jarige Fransman die veel alcohol consumeerde van een nabijgelegen uitgaansgelegenheid voordat hij naar het restaurant liep. Aanvankelijk had hij een doek om zijn middel gewikkeld, maar die gleed er af terwijl hij liep.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!