Pattaya Politie doet inval in illegale karaokebar, arresteert eigenaar en 5 Myanmarese “gastheren”

PATTAYA:- De politie Pattaya verzorgde gisteravond een inval in een karaokebar, die zonder vergunning opereerde en betrapten vijf Myanmarese heren die daar werkten zonder de juiste vergunningen. De politie heeft de manager van de bar en de vijf medewerkers aangeklaagd voor verschillende wetsovertredingen, waaronder het opereren zonder officiële toestemming en het ongeoorloofd verkopen van alcohol.

Tijdens de inval, geleid door Surachet Eneksri, plv. hoofdcommissaris van het politiebureau van Pattaya, inspecteerde de politie de “Saikheng Karaoke” in Soi Ko Phai.

De autoriteiten richtten zich op het etablissement omdat het buiten de wettelijke uren opereerde zonder de juiste vergunningen te verkrijgen en zonder toestemming alcohol te verkopen.

Bij binnenkomst ontdekte de politie dat de bar fungeerde als een typische karaoke-locatie, compleet met dansende gasten die alcoholische dranken dronken. Agenten bevalen onmiddellijk alle activiteiten stop te zetten, de muziek uit te zetten en het grote licht aan te doen om identiteitskaarten te controleren en te zoeken naar illegale voorwerpen. Er werden geen drugs gedetecteerd in de urinetests van de klanten die ter plaatse werden uitgevoerd.

Er werden echter wel vijf Myanmar-onderdanen ontdekt onder de klantenkring, die later toegaven dat ze werknemers in het etablissement waren en dat verantwoordelijk waren voor het drinken met de klanten voor sociale doeleinden. De politie nam de manager en vijf buitenlandse arbeiders in hechtenis. Ze dienden aanklachten in voor het verkopen van alcohol zonder toestemming, het exploiteren van een horecagelegenheid en het in dienst nemen van buitenlanders zonder vergunning.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!