Dronken automobilist rijdt in Chonburi met pick-up truck in machinewerkplaats binnen en doodt een werknemer

CHONBURI:- Een 35-jarige man die midden in een werkplaats langs de weg aan het lassen was stierf, nadat een dronken chauffeur met zijn pick-up truck de werkplaats in het Phan Thong-district binnen denderde.

De politie van Phan Thong werd in de op de hoogte gebracht van het ongeval in een winkel in Soi Baan Gao 3 in het subdistrict Baan Gao.

De politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om het lichaam van de 35-jarige khun Apirak Somrak uit Buriram aan te treffen.  Hij leed aan meerdere verwondingen aan zijn schedel en armen en werd verondersteld bijna onmiddellijk te zijn gedood bij het ongeval.

In de buurt vonden eerstehulpverleners drie beschadigde pick-up trucks, een sedan en een motorfiets.

Khun Jutarat Sonraksa, 46 jaar, vertelde dat ze de vriendin van Khun Apirak was: “Mijn vriend (Apirak) was een lasser die voor de winkel werkte, waar hij werkte.  Een bestuurder van een pick-up verloor de macht over het stuur in een nabijgelegen bocht en reed mijn vriend in de werkplaats dood na drie andere voertuigen geramd te hebben. Mijn vriend zag dit niet aankomen omdat tijdens het lassen met zijn rug naar de weg stond.

 De chauffeur van de pick-up werd later door de politie geïdentificeerd als de 28-jarige Khun Surakit Panggao, die door de politie werd beschreven als zwaar dronken.  De politie voerde een alcohol-ademtest uit die volgens agenten over de limiet was, hoewel ze de exacte BAG (Blood Alcohol Content) niet aan verslaggevers hebben vrijgegeven.  

Khun Surakit werd onmiddellijk in hechtenis genomen en kon vanwege zijn vergevorderde staat van dronkenschap geen verklaring afleggen.

De politie zei dat de bestuurder wordt beschuldigd van rijden onder invloed, met dodelijke afloop en schade tot gevolg.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wisarn Sangjaroen / Top News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Top News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!