Driejarige peuter in Samut Prakan op gruwelijke wijze vermoord

SAMUT PRAKAN:- In een buitenwijk van de Thaise hoofdstad Bangkok is een akelig verhaal opgedoken over de opzettelijke moord op een driejarig jongetje. Dit volgde op de ontdekking van Nong Bas, 3 jaar oud, in een kanaal bij Rattanakosin 200 Years Road in het Bang Bo Police departement van Samut Prakan op 9 november.

De kleine jongen werd aangevallen en ernstig gewond, maar een autopsie wees uit dat de doodsoorzaak verdrinking was. 

Nu zitten de moeder, khun Anisara en haar vader, khun Rewat en een vriend genaamd Waraporn in voorarrest.  Ze komen allemaal uit Bang Khun Thian, vele kilometers verwijderd van waar de jongen werd gevonden.

Een motorfiets die werd gebruikt om de jongen te vervoeren, diende als bewijs.

Gisteren vroeg de pers op het politiebureau van Bang Bo aan de drie verdachten, die allemaal werden aangeklaagd voor moord met opzet, of ze Bas of zijn familie iets te zeggen hadden.

Met “veel tranen en lyrisch verdriet” verontschuldigden ze zich.

Anisara’s vader zei dat hij niet zeker wist of de jongen dood was toen ze hem in het kanaal gooiden.  Maar zijn been was stijf.

De jongen testte ook positief op Covid, meldde Daily News, en de moeder was ook positief, wat betekent dat verschillende politieagenten in quarantaine moeten voor de zaak.

Interne bronnen gaven aan dat de moeder van het kind haar zoon voor verzorging aan de familie had nagelaten.

Anisara vertelde dat ze de kleine jongen had meegenomen om een ​​paar apen te bezoeken bij de Samae Dam en hem was kwijtgeraakt.

Later beweerde ze hem te hebben gevonden en zei dat hij was aangevallen door vreemden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!