Drie pelgrimgangers keren in Thailand terug uit Mekka met de Omicron variant onder de leden

THAILAND:- Drie Thaise staatsburgers zijn in het afgelopen weekend positief op de Omicron-variant getest nadat ze via de Phuket-sandbox-regeling naar huis waren teruggekeerd van hun jaarlijkse “Umrah” -bedevaart naar Mekka in Saoedi-Arabië.

Dr. Muhammad Labaiji, adjunct-directeur van het Khok Pho-ziekenhuis in Pattani die zich ook bij de reis had aangesloten, verklaarde gisteren dat drie Omicron-infecties werden bevestigd nadat 137 terugkeerders RT-PCR-tests ondergingen bij terugkeer uit Mekka vorige week.

De drie patiënten zijn overgebracht naar het Khok Pho-ziekenhuis in Pattani, zei hij, eraan toevoegend dat degenen die niet besmet zijn hun vijfdaagse quarantaine in Phuket hebben voltooid en nog eens 14 dagen in zelfisolatie zullen doorbrengen wanneer ze naar huis terugkeren.

Umrah, een “mindere bekende bedevaart” vergeleken met de hadj, is niet verplicht en duurt meestal tot 15 dagen in Mekka – de heiligste stad van de islam.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!