Drie maanden oud babyolifantje op intensive care na in haar dij geschoten te zijn

PATTAYA:- Een drie maanden wild babyolifantje van het vrouwelijk geslacht werd afgelopen zondag  in het Khao Sib Ha Chan National Park in Chanthaburi aangetroffen met acht gruwelijke schotwonden op haar linkerdijbeen en een bijna afgescheurde rechtervoorenkel door een valstrik.

Het ongelukkige dametje, genaamd “Kwak Rak”, werd onmiddellijk naar Pattaya’s Nong Nooch Tropical Garden gestuurd voor een intensieve behandeling.

Vanwege haar jonge leeftijd en ernstige verwondingen krijgt ze momenteel speciale zorg en wordt ze nauwlettend in de gaten gehouden door een veterinair team ut Si Racha.

Nong Nooch Tropical Garden heeft een volledig uitgeruste kliniek met olifantenverzorgers die 24 uur per etmaal over Kwak Rak waken, inclusief het verkrijgen van de zorg van andere volwassen vrouwelijke olifanten.

Er is nog géén woord geschreven over wie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor zo’n vreselijke daad of dat ambtenaren een onderzoek voeren.

Vooralsnog streven dierenartsen ernaar om Kwak Rak in leven te houden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!