De restaurants in de Khaosan en Central World in de hoofdstad van Thailand komen langzaam weer tot leven

BANGKOK:- De restaurants in de gebieden Central World en Khaosan in Bangkok werden deze week druk bezocht nadat de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) de restaurant toestond om tot 23.00 uur alcohol te schenken.

De sfeer in beide gebieden was weer bruisend in vergelijking met een paar weken geleden, toen restaurants tot slechts 21.00 uur de gasten van een alcoholisch drankje mochten voorzien.

Veel restaurants houden zich aan de Covid19 maatregelen om de verspreiding van Covid-19 in te dammen, zoals het opzetten van controleposten, het verstrekken van handdesinfecterende gels en het beperken van het aantal klanten.

De plv. commandant van de Metropolitan Police Division 6, kolonel Nitiwat Sansing, die een team van politie en aanverwante functionarissen leidde in een onderzoek naar restaurants in de regio Central World, zei dat 452 bezoekers negatief testten op Covid-19. Hij vertelde dat de politie zou doorgaan met het creëren van bewustzijn bij restaurants om het risico op verspreiding van Covid-19 te verminderen.

Ondertussen zei een restaurantuitbaatster in Khaosan dat zij blij was dat de BMA hen nu toestond om alcohol te schenken tot 23.00 uur, omdat dit extra inkomsten zou genereren en meer gasten zou aantrekken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!